Podrobnosti záznamu

Název
    Vliv typu škrobu na mikrostrukturu a vlastnosti oxidové keramiky připravené zpevněním škrobem
Autor
    Černý, Martin
    Gregorová, E.
    Pabst, W.
    Týnová, E.
Konference
    Príprava keramických materiálov (17.06.2003-19.06.2003 : Herlany, Slovensko)
Jazyk
    česky
Typ dokumentu
    konferenční příspěvek (zahraniční konference)
Zdrojový dokument - monografie
    Príprava keramických materiálov
Strany
    s. 81-85
Poznámky
    Překlad názvu: Influence of the starch type on microstructure and properties of oxide ceramics prepared by starch consolidation
    Rozsah: 5 s.
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z3046908
Předmětová kategorie
    microstructure
    oxide ceramics
    starch
Klíčové slovo
    Keramiky
    Mikrostrukturu
    Oxidové
    Připravené
    škrobem
    škrobu
    Typu
    Vlastnosti
    Vliv
    Zpevněním
Abstrakt (česky)
   Nová metoda přípravy keramiky - zpevnění škrobem - je studována pro přípravu korundové a zirkoničité keramiky.
Abstrakt (anglicky)
   New method of preparation of ceramic - improvement by starch - is explored for preparation of alumina and corundum and zirconia ceramics.
Přispěvatel
    AV ČR Brno, Ústav struktury minerálů a hornin
Kód přispěvatele
    AV ČR, ÚSMH
Zdrojový formát
    U
Datum importu
    8. 8. 2012